ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şehit Onur Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında aralık ayı BİGEP etkinleri çerçevesinde okulumuz öğrencileri tarafından BOYDERE ilkokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Öğrencilere öğrencilerimiz tarafından hediyeler verildi.

Ara

BİGEP Projesi kapsamında Lise düzeyinde MATEMATİK TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI FİZİK KİMYA BİYOLOJİ ve TARİH derslerinde Ortaokul düzeyinde ise MATEMATİK TÜRKÇE SOSYAL BİLGİLER VE FEN BİLİMLERİ OGM materyalleri ile ders işlendi. Tüm sınıf kademelerin öğretmenlerimiz öğrenciler ile birlikte konu tekrarı yaptılar. Her Ünite sonunda konu tarama testleri yapıldı.

Kas

21.10.2023-29.10.2023 tarihleri arasında Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesine 12 öğrenci ile ziyaret gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen  bu proje ile 2023 Eğitim Vizyonunun Orta Öğretim hedeflerinden olan akademik bilginin beceriye dönüşmesi̇; alan derslerinde, proje ve uygulama çalışmalarıyla derinleşme fırsatı sağlandı. Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerle doğal, tarihî ve kültürel mekânlar ile bilim-sanat merkezleri ve müzeler gibi okul dışı öğrenme ortamlarının, müfredatlar da yer alan kazanımlar doğrultusunda daha etkili kullanılması; gençlerin, eğitim öğretim süreçlerinde sosyal girişimcilikle tanışarak toplumsal problemlere çözüm arama motivasyonu kazanması ve ilgili beceri, araç ve ortamlarla desteklenmesi hedeflendi.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI. OKULUMUZ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ MEHMET ALİ ÇETİNADAM TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAMDA ÖĞRENCİLER CUMHURİYET ŞİİRLERİNİ OKUDU. ÖĞRETMENLERİMİZİN VE VELİLERİMİZİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ PROGRAM OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

TÜGVA Liseler Arası Türkiye Münazara Yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Mehmet Ali ÇETİNADAM koordinesinde okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Enes ÖKÇÜN, Berat SÖNMEZSOY, İ. Halil ORHAN ve Ahmet CİKAY Şanlıurfa il 1.si olarak ilimizi bölgede temsil etmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.